dilluns, 19 de setembre del 2016

Recorreguts de la marxa, llarg i curt.

Recorregut llarg, 12 km. aprox.

Sortida del pavelló de Palau, Q-0, per avinguda Lluis Pericot direcció centre ciutat, gir a la dreta per carrer Riera Bugantó, deixem el pont de fusta a l’esquerra i passem per la riera Gurnau i per l’indret on hi havia la font de l’Abella. Travessem l’avinguda Montilivi i enfilem el carrer Universitat de Girona, deixant a la dreta l’IES Montilivi i la Politècnica. Gir a l’esquerra per baixar un tram del carrer Rasos de Peguera, el vial al Parc Tecnològic, i el bosc de La Creueta ens durà a la via verda Girona-Sant Feliu; Q-2,  la creuem i voregem el pla del que tenia de ser el pitch & putt de La Creueta.
Sota el vial de la variant de la N-II, seguim la via verda fins can Moliner, Q-4, gir a la dreta i resseguim la llera de l’Onyar fins al terme de Fornells de la Selva, a can Ribas, Q-6,  serà el punt més allunyat de Palau, la tornada a l’ombra d’alzines i roures ens durà pels boscos de Quart i les granges de la Roureda altre vegada a can Moliner, Q-8.
Gir a l’esquerra per via verda, fins passar altre vegada sota el vial de la variant, encarem el bosc de Palau per la pujada del Bon Pastor, Q-10, fins la Creu de Palau, gir a la dreta per l’antic camí ral a Fornells finalitzant la marxa al pavelló per carrer Josep Aguilera i Martí, Q-12.





Recorregut curt, 8 km aprox.


Fins el quilòmetre 4, segueix el mateix trajecte que la marxa llarga. En el punt quilomètric 6, reprenem fins el final el recorregut més llarg.
Es a dir sortida del pavelló de Palau, Q-0, per avinguda Lluis Pericot direcció centre ciutat, gir a la dreta per carrer Riera Bugantó, deixem el pont de fusta a l’esquerra i passem per la riera Gurnau i per l’indret on hi havia la font de l’Abella. Travessem l’avinguda Montilivi i enfilem el carrer Universitat de Girona, deixant a la dreta l’IES Montilivi i la Politècnica. Gir a l’esquerra per baixar un tram del carrer Rasos de Peguera, el vial al Parc Tecnològic, i el bosc de La Creueta ens durà a la via verda Girona-Sant Feliu; Q-2,  la creuem i voregem el pla de La Creueta.
Sota el vial de la variant de la N-II, seguim la via verda fins can Moliner, Q-4, gir a l’esquerra per ca l’Eina i can Tomata, travessem el Celrè i pel camí que ve de Palol d’Onyar, altre vegada creuem el Celrè i tornem a la via verda. Passem sota el vial de la variant, encarem el bosc de Palau per la pujada del Bon Pastor, Q-6, fins la Creu de Palau, gir a la dreta per l’antic camí ral a Fornells finalitzant la marxa al pavelló per carrer Josep Aguilera i Martí, Q-8.